Futbol

El Barça B pateix en els últims minuts però aconsegueix la victòria al camp de l'Alabès (2-3)

El Barça B ha aconseguit la tercera victòria consecutiva a la Lliga Adelante, la primera fora de casa, en un partit que ha tingut dues parts ben diferents. L'equip d'Eusebio anava guanyant per 0 a 3 al descans, però ha acabat demanant l'hora. L'Alabès ha fallat un penal en el minut 87 que hauria suposat l'empat.

Adama Traoré ha tornat a ser el jugador més desequibrant dels blaugrana. L'extrem de L'Hospitalet ha fabricat els dos primers gols del partit. En el 0 a 1, ha conduït la pilota per la dreta i la seva centrada, després d'una finta de Dongou, l'ha aprofitada Joan Roman per clavar la pilota a l'escaire en el minut 13. I en 32, ha tornat a arribar fins a la línia de fons perquè Manu García s'introdueixi la pilota en pròpia porteria.

El Barça B ha completat una efectivitat màxima quan Grimaldo, en el minut 39, ha transformat una falta directa amb un llençament magistral que ha sorprès el porter Manu Fernández. Ha estat el primer gol del jugador valencià amb la samarreta del filial blaugrana. El 0 a 3 semblava que deixava el partit totalment sentenciat al descans.

L'Alabès, però, ha sortit en la represa decidit a capgirar el marcador. Ben aviat ha aconseguit tancar ells blaugrana al seu propi camp, i ha tingut diverses ocasions fins que Toti, en el minut 73, ha aconseguit batre Ortolà amb una rematada al primer toc dins de l'àrea. El gol ha acabat de destarotar els d'Eusebio, que han vict com, tres minuts més tard, Juli Cerdà ha fet el 2 a 3 després d'una mala sortida del porter blaugrana.

Els locals haurien pogut completar la remuntada en el minut 87. Robert Costa ha comès penal sobre Ion Vélez, però Juli, quan el públic de Mendizorrotza ja gairebé celebrava l'empat, ha enviat la pilota per damunt del travesser. El Barça B ha patit fins al final, però ha assegurat la tercera victòria consecutiva.