Barça

Neymar, amb un doblet, lidera el triomf del Barça contra l'Athletic (2-0)

El Barça continua el seu ple de victòries a la Lliga BBVA. Els de Luis Enrique han derrotat l'Athletic Club per 2-0 en partit corresponent a la 3a jornada de la competició. Els dos gols de l'equip català els ha marcat Neymar en el quart d'hora final del matx.

Montoya, per la lesió d'Alves, ha estat la novetat principal de l'onze titular del Barça. Piqué, Xavi i Neymar han tornat a començar a la banqueta. Primera part molt intensa amb intercanvi de cops entre els dos conjunts. Munir ha estat el davanter més participatiu dels locals, però no ha estat encertat en la rematada.

La segona meitat ha començat amb un gol mal anul·lat a Munir per part de Fernández Borbalán. Luis Enrique ha fet entrar Neymar al minut 64 i el brasiler ha estat decisiu. L'ex del Santos ha convertit els dos gols del partit als minuts 79 i 83. Messi, menys brillant que en els dos primers partits de Lliga, ha fet les dues passades de gol.