Kilian Jornet durant la prova (Foto: iRunFar)
Curses de Muntanya

Kilian Jornet acaba la Copa del Món amb victòria

Kilian Jornet guanya per 3a vegada la Copa del Món de les Skyrunner World Series modalitat Ultra

Actualitzat

L'atleta Kilian Jornet ha culminat el calendari de la Copa del Món amb victòria a la 5a prova, "The Rut", celebrada a l'estat americà de Montana, amb una distància de 50 quilòmetres i 3.040 metres positius per un terreny amb molta dificultat tècnica que ha finalitzat amb un temps de 5:09:33.

El nord-americà Sage Canaday ha començat liderant la prova seguit molt de prop per l'atleta català que al quilòmetre 32 ha agafat la primera posició de la prova i l'ha mantingut fins al final.

El podi l'han completat Sage Canaday en 2a posició i el lleonès Manuel Merillas en 3a. En categoria femenina la victòria ha estat per la sueca Emelie Forsberg, seguida de l'americana Kasie Enman i la neozelandesa Anna Frost.

Kilian Jornet guanya per 3a vegada la Copa del Món de les Skyrunner World Series modalitat Ultra: "Realment m'he trobat molt bé durant tota la cursa i m'ha agradat aconseguir una victòria en aquesta prova que no coneixia. Estic content amb el resultat però sobretot amb la regularitat de tota la temporada, on m'he sentit molt bé en totes les modalitats. Ara només queda intentar aconseguir una victòria en quilòmetre vertical. Serà difícil però ho intentarem". Ahir va guanyar el quilòmetre vertical en aquesta mateixa prova, "Lone Peak Vertical Kilometer", 4a prova puntuable de les Skyrunner World Series modalitat Vertical. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut