Futbol

L'Atlètic de Madrid assalta el Bernabéu i derrota el Reial Madrid per 1-2

L'Atlètic de Madrid ha guanyat al camp del Reial Madrid per 1-2 en partit corresponent a la 3a jornada de la Lliga BBVA. Els "colchoneros", que ja havien superat els "merengues" en la Supercopa, han assaltat el Bernabéu amb gols de Tiago i Arda Turan. Cristiano Ronaldo, de penal, havia empatat momentàniament.

Simeone, que ha patit i gaudit la seva sanció des d'una llotja privada, ha canviat definitivament l'actitud del club del Manzanares. Tiago, de cap a la sortida d'un córner, ha avançat l'Atlètic de Madrid al minut 10. Casillas no s'ha mogut de sota el travesser i l'afició blanca ha xiulat el seu capità durant tot el matx.

Cristiano Ronaldo ha empatat, al minut 26 en transformar un penal que li havia fet Siqueira. La bona actuació de Moyà, amb mitja dotzena de parades de mèrit, ha evitat que el Madrid fes el segon gol. Tot i el debut del "Chicharito" Hernández, els d'Ancelotti no han estat capaços de marcar.

Al minut 76, Arda Turan ha sentenciat els blancs. El turc, que ha fet una segona part extraordinària, ha rematat al fons de la xarxa una pilota centrada per Juanfran.

El públic del Bernabéu ha desfilat abans d'hora per no assistir a la confirmació de la segona derrota en tres jornades del Reial Madrid (Reial Societat i Atlètic de Madrid).