Sergio González, atent a les evolucions dels seus jugadors.
Sergio González ha mostrat la seva confiança en el planter.
Futbol

L'Espanyol visita Mestalla amb el repte de trobar la bona línia de resultats en la Lliga

Els blanc-i-blaus buscaran deixar enrere un inici de Lliga irregular davant d'un València que se sent fort. L'aturada de seleccions ha donat temps a Sergio González per recuperar homes "tocats" i corregir conceptes tàctics, com la pilota parada.

Actualitzat

El R. C. D. Espanyol buscarà aquest diumenge a València (17.00) un resultat positiu que l'encari definitivament en la bona línia després d'un inici de Lliga irregular.

Fins ara, el conjunt blanc-i-blau ha sumat un sol punt de sis possibles en les dues primeres jornades i espera trencar la dinàmica a Mestalla, davant un rival complicat com el València, després d'haver aprofitat l'aturada per repassar i corregir conceptes tàctics, com les accions a pilota parada.

La convocatòria per al partit conté una notícia trista. El lateral esquerre Juan Fuentes, recuperat totalment d'una lesió, és baixa per la mort del seu pare. Durant el partit, l'equip lluirà un crespó negre. Ahir, l'andalús ja no va assistir a l'entrenament de la Ciutat Esportiva.

A més de Fuentes, el migcampista Álex Fernández també va caure de la llista de Sergio González, igual que dos futbolistes del filial habituals en els plans de la primera plantilla, com Joan Jordan i Jairo Morillas. Tots dos havien debutat a Primera abans de l'aturada.

En el capítol d'altes, destaca la presència del davanter Felipe Caicedo. L'equatorià, que va ser baixa per precaució davant el Sevilla per una fasciïtis plantar al peu dret, s'ha entrenat durant les dues últimes setmanes al marge del grup per evitar riscos. Finalment, ha entrat en els plans del tècnic.

Cañas, l'últim fitxatge de la temporada, també forma part de l'expedició. El migcampista, fitxat per rellevar David López, ara al Nàpols, apunta a titular. Tanca les novetats el lateral dret Anaitz Arbilla, absent en l'última jornada de Lliga per haver rebut una doble groga.

Mestalla és un estadi que porta bons records a l'afició perquita per la Copa del Rei del 2000. Malgrat això, no li sol anar gaire bé. El curs passat els catalans hi van aconseguir un empat, però les cinc visites anteriors s'havien saldat amb derrotes.

Pel que fa al València, té quatre punts, després d'un empat a Sevilla i la victòria a casa contra el Màlaga. L'equip dirigit per Nuno Espírito Santo també lluitarà en aquest partit contra els mals resultats habituals després de les parades de la lliga, ja que fa dos anys que no guanya en reprendre's la competició després dels partits de seleccions.

El tècnic recupera el davanter Rodrigo Moreno, ja recuperat de la distensió que es va fer als isquiotibials de la cama esquerra. Per això, i com que no hi ha hagut cap contratemps en els partits de seleccions, l'entrenador del València comptarà amb tota la plantilla excepte l'últim fitxatge, Álvaro Negredo, que segueix convalescent d'una fractura al cinquè metatarsià del peu dret, i el sancionat Rodrigo de Paul.

Llevat que hi hagi sorpreses, Nuno tornarà a apostar per l'onze que li va permetre empatar al Sánchez Pizjuán, ja que davant el Màlaga no va jugar Rodrigo i Feghouli va ser titular. Amb Diego Alves a la porteria, Rubén Vezo i Nicolás Otamendi ocuparan el centre de la defensa, per la qual cosa el campió mundial alemany Mustafi haurà d'esperar per debutar. Barragán i Gayà seran als laterals.

Al centre del camp, Javi Fuego seguirà sent el pivot defensiu que aportarà estabilitat en un centre del camp en què Parejo i André Gomes jugaran al davant. Més amunt, Pablo Piatti i Rodrigo Moreno se situaran a les bandes amb Paco Alcácer, que va debutar aquesta setmana amb la selecció espanyola amb un gol davant Macedònia, a la punta de l'atac.

Anar al contingut