Àlex Rins: 'V' de victòria. (Foto: EFE)
Motociclisme

Rins es reserva l'última paraula per imposar-se al Gran Premi de San Marino

Les dues Honda d'Àlex Rins i Àlex Màrquez continuen retallant distàncies amb el líder del Mundial de Moto3, Jack Miller. Aquesta vegada, la cursa al circuit de Misano ha caigut del costat de Rins, que ha competit amb molta intel·ligència en l'última volta, tornant un avançament que el seu company d'equip li havia fet a la penúltima.

Actualitzat

Les dues Honda d'Àlex Rins i Àlex Màrquez continuen retallant distàncies amb el líder del Mundial de Moto3, Jack Miller. Aquesta vegada, la cursa al circuit de Misano ha caigut del costat de Rins, que ha competit amb molta intel·ligència en l'última volta.

El barceloní ha estat al capdavant de la cursa des de les primeres voltes, gràcies a un error de Miller, que ha malbaratat una sortida fulgurant, de les que normalment són mitja cursa. Màrquez se li ha unit aviat, recuperant una diferència de vuit dècimes per convertir les últimes voltes en un diàleg sord: Rins liderava i Màrquez, ben enganxat, l'estudiava.

L'error del de Cervera ha estat avançar en la penúltima volta, la qual cosa li ha donat l'oportunitat de tornar-li la jugada en l'última, de la mateixa manera i en el mateix revolt. Rins ha sabut mantenir el cap fred i ha aprofitat l'única oportunitat que li quedava per endur-se la victòria.

Darrere d'Àlex Màrquez ha arribat Miller, ja en terra de ningú. I, més tard, Isaac Viñales, Bastianini i Binder, que han protagonitzat la batalla més moguda de la cursa, la de la quarta posició, que s'ha endut el català.

En la classificació, Màrquez es situa a onze punts de Miller i Rins, a vint.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut