Segona Divisió

El Girona esgarrapa un empat a El Molinón en el temps afegit tot i començar fallant un penal

El Girona continua sumant i ho ha fet amb un empat en el temps afegit a Gijón (1-1). A El Molinón, els blanc-i-vermells han començat fallant un penal i han encaixat el gol just abans del descans. En temps afegit, però, Juncà ha empatat gràcies a una centrada de Cifuentes.

El partit ha començat amb la pluja fent acte de presència a El Molinón, on els aficionats que s'hi han apropat han encarregat de convertir-lo en una olla a pressió. El Girona ha sortit alegre i un penal de Carmona sobre Juncà al minut 10 ha donat esperances al conjunt de Pablo Machín per avançar-se al marcador. Felipe Sanchón, però, ha fallat la pena màxima. Carmona li ha guanyat la partida psicològica i el petit davanter blanc-i-vermell ha enviat la pilota fora. Després del cop, Becerra ha salvat una rematada de cap de Guerrero que hauria pogut canviar el signe del partit. Cinc minuts més tard, una combinació entre Sandaza i Felipe ha acabat amb aquest ultim xutant fora. Mata ha protagonitzat l'última ocasió clara pel Girona a la primera part en rematar un córner a les mans de Cuéllar. Just abans del descans, Sergio Álvarez ha aprofitat una pilota morta dins l'àrea per marcar el primer gol asturià.

Un xut de Granell als cinc minuts de la segona ha estat la primera aproximació del conjunt gironí i als 10, Richy ha hagut d'abandonar el terreny de joc per lesió. L'equip dirigit per l'exblaugrana Abelardo ha disposat de més arribades i domini. Barrera ha tingut dues ocasions, la primera en desafrofitar una passada després d'un mal control de Lejeune i la segona, en una rematada desviada.

Els blanc-i-vermells, faltats d'idees han vist en Aday un glop d'aire fresc, que amb una jugada individual, ha tornat a aproximar el perill a la porteria defensada per Cuéllar. Una altra rematada després d'una centrada de Cifuentes ha acabat a les mans del porter del conjunt asturià. El Girona no ha donat en cap moment el partit per perdut i ha buscat fins el final l'empat. I l'ha trobat. En el temps afegit, una centrada de Cifuentes ha acabat al cos de Juncà que ha enviat la pilota al fons de la porteria aconseguint un empat que els permet continuar sumant i mantenir-se al capdamunt de la classificació.