Tito Rabat, al circuit de Misano. (Foto: EFE)
Motociclisme

Rabat deixa Kallio enrere en una cursa ben temperada al G. P. de San Marino de Moto2

Al Gran Premi de San Marino de Moto2, Tito Rabat i Mika Kallio han repetit la pel·lícula de les dues curses anteriors, però amb un guió lleugerament modificat. El finlandès sortia de la "pole" amb el precedent d'haver guanyat sempre que havia sortit el primer en l'engraellat. Fins aquest diumenge. Rabat l'ha seguit sense perdre la calma fins que l'ha superat quan quedaven nou voltes.

Actualitzat

Al Gran Premi de San Marino de Moto2, Tito Rabat i Mika Kallio han repetit la pel·lícula de les dues curses anteriors, però amb un guió lleugerament modificat. El finlandès sortia de la "pole" amb el precedent d'haver guanyat sempre que havia sortit el primer en l'engraellat. Fins aquest diumenge.

La sortida de Kallio ha estat magnífica, ha deixat tothom enrere, fins i tot Rabat, i s'ha mantingut ben bé així fins a l'equador de la prova. El seu company d'equip, però, s'ha anat menjant poc a poc la distància fins que l'ha sobrepassat amb una gran solvència quan encara quedaven nou voltes. A partir d'aquí, tot ha estat marxar en solitari fins a la bandera de quadres.

Al darrere, Maverick Viñales, fluix al principi, ha hagut de remuntar per intentar arribar al tercer lloc de Johann Zarco, però el francès no s'ha deixat atrapar i ha ocupat l'últim graó del podi.

Per Rabat, la victòria a Misano és la setena de la tempora -tercera consecutiva- i el distància a 28 punts de Kallio en la classificació del campionat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut