Rossi ha fet un cavallet per celebrar la victòria. (Foto: EFE)
Motociclisme

Rossi guanya a San Marino cinc anys després i Márquez només pot esgarrapar un punt després d'una caiguda

Eufòria desfermada a San Marino amb la victòria de Valentino Rossi, el campió de la casa, que viu pràcticament a tocar del circuit de Misano i feia cinc anys que no pujava a dalt de tot del seu podi. En certa manera, es pot dir que, per fi, les Yamaha han aconseguit passar la mà per la cara a les Honda. I a més, Marc Márquez ha caigut, per primera vegada -en cursa- aquesta temporada.

Actualitzat

Eufòria desfermada a San Marino amb la victòria de Valentino Rossi, el campió de la casa, que viu pràcticament a tocar del circuit de Misano i feia cinc anys que no pujava a dalt de tot del seu podi. En certa manera, es pot dir que, per fi, les Yamaha han aconseguit passar la mà per la cara a les Honda. I a més, Marc Márquez ha caigut per primera vegada -en cursa- aquesta temporada.

Al principi tot pintava més bé per a Jorge Lorenzo, que ha fet una bona sortida des de la "pole", mentre Rossi i Márquez se les tenien darrere seu amb una sèrie d'avançaments espectaculars en les primeres voltes.

Ha arribat el moment, però, que l'italià s'ha desempallegat del líder del Mundial, que ha relliscat, i, esperitat, se n'ha anat a buscar el seu company d'equip fins que l'ha superat. Ja no hi ha hagut res més a fer.

Dani Pedrosa s'ha beneficiat de la caiguda de Márquez i ha acabat tercer, mentre que el de Cervera, que ha aconseguit tornar a engegar la moto miraculosament, ha hagut de remuntar des del vintè lloc fins al quinzè per sumar un puntet al seu compte (també s'ha vist beneficiat per la caiguda d'Àleix Espargaró, en l'última volta, quan anava vuitè). Amb aquest resultat, Márquez ja no podrà ser campió matemàticament al Gran Premi d'Aragó.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut