Espanyol

L'Espanyol continua sense conèixer la victòria després d'encaixar tres gols a Mestalla (3-1)

L'Espanyol continua amb un punt i a la cua de la classificació després d'encaixar la segona derrota consecutiva a Mestalla (3-1). Piatti, Parejo i Alcácer han estat els autors dels gols del conjunt valencià. Sergio García, abans del final, ha escurçat distàncies des dels onze metres; tot i que a l'inici de la segona, l'àrbitre li ha anul·lat un gol per fora de joc dubtós.

El València ha necessitat sis minuts per avançar-se. Ho ha fet a través d'una jugada individual de Rodrigo que des de la línia de fons ha enviat una passada enrera a Piatti que ha aprofitat per afusellar la porteria blanc-i-blava. Un xut tou de Sergio García ha estat la incursió més destacada d'un Espanyol que en els primers minuts no ha sapigut crear perill. Els homes de Nuno, en canvi, sí que han anat mossegant i a prop han estat del segon. Gomes, Rodrigo i Alcácer han aproximat el perill a la porteria de Casilla. El València ha estat millor en el primer temps, però ha anat de més a menys davant d'un Espanyol que s'ha mostrat dèbil en defensa i poc creatiu.

El conjunt valencià ha començat fort a la segona. Rodrigo i Alcácer han tornat a fer de les seves i als deu minuts de la represa, l'àrbitre ha anul·lat un gol a Sergio García després que l'assistent assenyalés un fora de joc dubtós. Acte seguit, Kiko Casilla ha salvat els mobles a l'Espanyol en allunyar una rematada de Rodrigo que s'hauria pogut convertir en el segon del València. Aquest ha arribat al 63 i ha estat obra de Dani Parejo que ha recuperat un refús a l'àrea i ha superat Casilla amb un xut ras. En menys de deu minuts ha arribat el tercer. L'autor ha estat Alcácer que ha estat més murri i ha aprofitat una passada de Feghouli. Cañas ha debutat amb l'Espanyol formant el doble pivot amb Salva Sevilla, al 79. El conjunt de Sergio González ha buscat escurçar distàncies i ho ha pogut fer des dels onze metres. L'àrbitre ha assenyalat penal de Javi Fuego a Sergio García i ha estat el mateix jugador blanc-i-blau qui ha transformat la pena màxima.