Futbol

Un Sabadell amb deu homes tira d'orgull i empata a Saragossa (1-1)

El Sabadell ha aconseguit el primer punt de la temporada en empatar a un al camp del Saragossa. Els arlequinats, que han disposat de més oportunitats de gol que els locals, s'han sobreposat a un gol en l'últim tram de la primera part i a l'expulsió de Yeray, també abans del descans. Juanto ha fet el gol de l'empat en el minut 89.

Els de Miquel Olmo -que ha complert el segon i últim partit de sanció- han dominat el joc i han creat més ocasions de perill que els locals. Comandats per Longás, els arlequinats han posat a prova el porter Whalley, però ni Juanto Ortuño ni Gato han pogut obrir el marcador. Carlos Hernández ha estavellat una pilota al travesser en un córner. En el tram final de la primera meitat, el Saragossa ha capgirat la situació en dues accions: primer, Borja Bastón ha rematat una centrada de Javi Álamo en el minut 42 per fer l'1 a 0. I, poc després, el Sabadell s'ha quedat amb deu homes per l'expulsió, per doble groga, de Yeray.

Amb aquest panorama, semblava que la reacció del Sabadell seria molt complicada, però només començar la represa, Ortuño ha enviat una rematada al pal i, tot seguit, els arlequinats han reclamat penal per una caiguda de Lucas Porcar. El Saragossa semblava que es conformava amb l'empat i Nauzet ha pogut resoldre bé les poques ocasions en què els locals s'han estirant buscant el segon. En el minut 89, amb el Sabadell abocat a l'atac, ha arribat el gol de l'empat. Juanto, de cap, ha aprofitat una deixada de Kiko Olivas en un córner.

Amb l'empat, el Sabadell trenca la ratxa de tres derrotes consecutives amb què havia començat el campionat. La setmana que ve, l'equip de Miquel Olmo rebrà la Ponferradina a la Nova Creu Alta.