Neymar i Messi, una parella en forma. (Foto: Reuters)
Futbol

El Barça ja s'entrena pensant en la Lliga de Campions i Alves s'exercita a part

Menys de vint-i-quatre hores després de la victòria contra l'Athletic Club, el primer equip del F. C. Barcelona ha tornat a entrenar-se a la Ciutat Esportiva per preparar el primer partit de la Lliga de Campions, que jugarà dimecres al Camp Nou contra l'Apoel de Nicòsia. Dani Alves ha treballat apartat del grup per les molèsties de genoll que li van fer causar baixa contra l'Athletic Club.

Actualitzat

Menys de vint-i-quatre hores després de la victòria contra l'Athletic Club, el primer equip del F. C. Barcelona ha tornat a entrenar-se a la Ciutat Esportiva per preparar el primer partit de la Lliga de Campions, que jugarà dimecres al Camp Nou contra l'Apoel de Nicòsia.

El 2 a 0 de dissabte ha deixat un bon gust de boca en el barcelonisme, que si bé observa com el seu equip no és una màquina de fer gols, ni crea nombroses ocasions, sí que és resolutiu i s'ha mostrat sublim en defensa. Per tercer partit consecutiu, la porteria de Claudio Bravo es va mantenir a zero i, cosa encara més positiva, sense sensació de perill.

El retorn d'una de les millors versions de Lionel Messi, que s'ha absentat de la seva selecció en els amistosos d'aquesta setmana, i el caràcter golejador expressat ahir per Neymar han animat aun soci culé que podia estar molest amb els seus jugadors per l'últim final de temporada.

Luis Enrique Martínez ha donat amb la tecla que ha reactivat als seus, que si bé no s'ha mostrat com un grup demolidor, sí que ha evidenciat clares millores en totes les línies, especialment al centre del camp i en la defensa, on les noves aportacions, com Rakitic i Mathieu, han donat per ara la raó al tècnic per l'aposta feta en aquests dos revulsius.

A l'entrenament de diumenge, Dani Alves s'ha exercitat al marge dels seus companys, després que unes molèsties al genoll esquerre l'apartessin ahir de la convocatòria, cosa que va portar Martín Montoya a sortir en l'equip titular.

Excepte els lesionats Masip i Vermaelen, Luis Enrique ha pogut treballar amb tots els seus efectius, els quals han treballat  a ritmes diferents, depenent que qui va jugar en la Lliga.

El Barça tornarà al camp d'entrenament dilluns a les 11.00 i, com és habitual, la sessió es celebrarà a porta tancada. En acabat, Pedro Rodríguez atendrà els mitjans, segons ha informat el club. 

Anar al contingut