Pilar Garrote, autora de 4 gols davant Lituània (Foto: www.sefutbol.com)
Pilar Garrote, autora de 4 gols davant Lituània. (Foto: www.sefutbol.com)
Futbol

La selecció espanyola femenina sub-19 goleja Lituània (0-14) en la seva lluita per estar a l'Eurocopa del 2015

La selecció espanyola femenina de futbol sub-19 ha derrotat la de Lituània per un contundent 0 a 14 en el segon partit de la fase de classificació per a l'Eurocopa d'Israel del 2015. L'equip que dirigeix Jorge Vilda ha superat totalment les amfitriones liderat per la jugadora del F. C. Barcelona Pilar Garrote, autora de 4 gols.

Actualitzat

La selecció espanyola femenina de futbol sub-19 ha derrotat la de Lituània per un contundent 0 a 14 en el segon partit de la fase de classificació per a l'Eurocopa d'Israel del 2015. L'equip que dirigeix Jorge Vilda ha superat totalment les amfitriones liderat per la jugadora del F. C. Barcelona Pilar Garrote. La migcampista, pilota de bronze del Mundial sub-17 d'aquest any, ha aconseguit el primer del seus quatre gols quan només s'havien jugat tres minuts de partit. Les seves companyes al Barça Andrea Sánchez i Mariona Caldentey han aportat tres gols més cadascuna.

No és la primera golejada de l'equip espanyol en aquesta fase. Dissabte, en el partit amb què obrien la competició, van derrotar Croàcia per 7 a 0. Aquest dijous jugaran contra Islàndia per tancar aquesta part de la classificació. Un nou triomf permetria a Espanya accedir a la Ronda Elit, que ja dona plaça per a l'Europeu d'Israel.

 

Anar al contingut