Homenatge del Camp Nou a Tito Vilanova en el primer partit després de la seva mort (Foto: Reuters)
Homenatge del Camp Nou a Tito Vilanova en el primer partit després de la seva mort (Foto: Reuters)
Barça

El camp d'entrenament 1 del primer equip del Barça a la Ciutat Esportiva rebrà el nom de Tito Vilanova

La junta directiva del F. C. Barcelona reunida aquest dilluns ha aprovat per unanimitat que el camp d'entrenament número 1 del primer equip a la Ciutat Esportiva rebi el nom de Camp d'Entrenament Tito Vilanova com a homenatge pòstum a la figura de qui va ser primer entrenador del Barça de la Lliga dels 100 punts.

Actualitzat

La Junta Directiva del F. C. Barcelona reunida aquest dilluns ha aprovat per unanimitat que el camp d'entrenament número 1 del primer equip a la Ciutat Esportiva rebi el nom de Camp d'Entrenament Tito Vilanova. Aquesta mesura és un homenatge pòstum a la figura de qui es va formar com a jugador al planter blaugrana, va exercir d'assistent de Josep Guardiola en el millor equip de la història del club i va ser primer entrenador del Barça de la Lliga dels 100 punts.

En aquesta mateixa junta s'ha acordat la convocatòria de la pròxima Assemblea General de Socis Compromissaris per al proper 18 d'octubre al Palau de Congressos de Catalunya. La primera convocatòria serà a les 11:30 i la segona a les 12:00. En aquesta Assemblea se sotmetrà a aprovació el pressupost de la temporada 2014-15.

La previsió d'ingressos per al pròxim exercici és de 539 milions d'euros i la de despeses 509 milions, amb un resultat net després d'impostos i despeses financeres de 18 milions d'euros. Per regular l'atenció i les comunicacions amb els socis compromissaris s'ha decidit la creació de l'Oficina del Compromissari.

 

Anar al contingut