Mostra de la tercera equipació del Barça per a la temporada 2014-15
Futbol

El Barça presenta la tercera equipació de la temporada, que estrenarà davant el PSG

El Barça ha presentat aquesta matinada la seva tercera equipació per a la temporada 2014-15, de color groc viu, i ha anunciat data per estrenar-la: serà el 30 de setembre, al partit corresponent a la segona jornada de la Lliga de Campions, al camp del Paris Saint-Germain.

Actualitzat

El Barça ha presentat aquesta matinada la seva tercera equipació per a la temporada 2014-15, de color groc viu, i ha anunciat la data que s'estrenarà: serà el 30 de setembre, al partit corresponent a la segona jornada de la Lliga de Campions, al camp del París Saint-Germain. Això és degut a que aquesta serà la segona equipació durant tota la Champions, sempre que els colors de la samarreta del rival ho impliquin. La samarreta rosa carmesí serà la segona equipació a la Lliga.

D'aquesta manera, l'equip compta amb tres equipacions, la blaugrana, la rosa i la groga, a més a més de la de la senyera, la segona de la passada temporada, que va lluir de manera especial al partit davant l'Athletic per commemorar el Tricentenari. El club blaugrana ha confirmat en un comunicat que aquesta equipació quadribarrada se seguirà utilitzant sempre que es consideri oportú.

Anar al contingut