Futbol

Gerard Piqué es declara obertament a favor de la consulta per l'autodeterminació de Catalunya

Gerard Piqué s'ha declarat obertament partidari de la consulta per l'autodeterminació de Catalunya en la compareixença de premsa prèvia al partit de Champions davant l'Apoel de Nicòsia. El central blaugrana ha abordat diversos temes, com el fet de no haver estat titular en l'últim partit, el seu rendiment personal o el nivell actual de l'equip.

Actualitzat

Gerard Piqué s'ha declarat obertament partidari de la consulta per l'autodeterminació de Catalunya en la compareixença de premsa prèvia al partit de Champions davant l'Apoel de Nicòsia. El central blaugrana ha abordat diversos temes, com el fet de no haver sigut titular en l'últim partit, el seu rendiment personal o el nivell actual de l'equip. 

Un extracte de les seves declaracions resumides en  7 conceptes: 

Moment de l'equip: Les sensacions són molt bones. Venim de guanyar 3 primers partits Lliga sense encaixar gols, futbol que a gent agrada i a nosaltres ens fa sentir còmodes. I sabem que és important començar la Champions amb els 3 punts. ... Hem millorat però la temporada és molt llarga i hem d'intentar que duri tot l'any.

Suplència: Físicament estic bé, estic entrenant-me bé. El maluc no està al 100% però puc jugar perfectament. És una decisió del míster. L'important és que l'equip guanyi i a treballar com tothom. Tinc molèsties de llarg termini al maluc. Mai m'he sentit titular o suplent. Les temporades són molt llargues i això va partit a partit.

Diada i crítiques. Vaig participar a la Diada perquè sóc català i era la festa de Catalunya. Vaig anar amb els meus vaig disfrutar del dia i vaig passar-ho bé. Va ser un dia remarcable per la gent que hi havia i per l'ambient festiu... No entenc que es relacioni el sentir-me català i estar a favor de la consulta perquè penso que és el més democràtic amb el meu paper a la selecció. Sempre que hi he anat m'hi he deixat la pell i ho he fet el millor possible. I vaig a la selecció espanyola des de que era petit.  

Reial Madrid: Perquè haguem començat bé i ells no, no vol dir que tot estigui ja fet. La temporada acaba de començar i el Reial Madrid estarà al capdamunt.

Luis Enrique: No el veig especialment nerviós per debutar com a entrenador a la Champions. Ja porta temps en això.

Neymar-Messi: Sempre s'han entès bé, però no sempre els hem pogut tenir junts. Hem d'aprofitar que tenim dos dels millors jugadors del món.

Valoració: Tracto de fer-ho el millor possible, estic molt content amb el meu rendiment. Sobre l'opinió pública, poc puc fer. Amb el temps he anat aprenent que no se'ns valora només pel que fem al camp però és una cosa amb què hem de conviure i valorar les coses bones, com pertànyer a aquest equip i a aquest club grandiós. 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut