Futbol

Rosell i Faus insisteixen que van rebre un Barça econòmicament molt feble

En la segona jornada del judici per l'acció de responsabilitat contra Joan Laporta i 16 exdirectius del Barça, Sandro Rosell i Javier Faus han coincidit a afirmar que l'any 2010 van rebre un Barça amb molts problemes econòmics. "El Barça estava en fallida tècnica, molt devaluat", ha dit l'expresident, mentre que Faus ha dit que el pla de negoci de l'anterior directiva es basava a reduir seccions, apujar les quotes de soci i posar publicitat de pagament a la samarreta.

Actualitzat

En la segona jornada del judici per l'acció de responsabilitat contra Joan Laporta i 16 exdirectius del Barça, Sandro Rosell i Javier Faus han coincidit a afirmar que l'any 2010 van rebre un Barça amb molts problemes econòmics. "El Barça estava en fallida tècnica, molt devaluat", ha dit l'expresident, mentre que  Faus ha dit que el pla de negoci de l'anterior directiva es basava a reduir seccions, apujar les quotes de soci i posar publicitat de pagament a la samarreta.

 

"No vam voler aplicar els dos primers conceptes, i per això vam haver de renegociar el crèdit sindicat", ha dit l'actual vicepresident econòmic, subratllant que el pla de negoci de la directiva de Laporta "està documentat".

 

Poc abans, Rosell havia mantingut també un discurs similar. "El club valia molt poc quan vam arribar". I ha posat com a exemple els terrenys de Viladecans, que, d'acord amb el testimoni de Rosell, no valien ni un terç del que estimava la junta de Laporta. "Jo volia vendre per 5,5 milions, però ni així. La valoració era tan baixa que va venir un agricultor de la zona per plantar-hi carxofes i no me'ls va voler comprar ni per 1 milió. Vaig provar de vendre'ls desesperadament", ha dit, sobre uns terrenys que la junta anterior havia adquirit per amb la idea de fer-hi l'espai Barça. "Una idea inviable en aquells terrenys", ha reblat Rosell. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut