Navarro parla amb Xavi Pascual durant la sessió d'entrenament al Palau Blaugrana.
Bàsquet

Xavi Pascual recupera tots els efectius un cop acabat el Mundial de bàsquet

El Barça de bàsquet ja ha recuperat tots els efectius un cop acabat el Mundial. Aquest dimarts al matí s'han incorporat als entrenaments els últims internacionals que faltaven: Joan Carles Navarro, Álex Abrines i el brasiler Marcelinho Huertas. D'altra banda, el directiu Joan Bladé ha repassat el preu dels reforços i ha confirmat que han començat les negociacions per a la renovació de Xavi Pascual.

Actualitzat

El Barça de bàsquet ja ha recuperat tots els efectius un cop acabat el Mundial. Aquest dimarts al matí s'han incorporat als entrenaments els últims internacionals que faltaven: Joan Carles Navarro, Álex Abrines i el brasiler Marcelinho Huertas. Xavi Pascual, doncs, ja compta amb tots els jugadors disponibles per preparar la temporada, que comença d'aquí a tres setmanes.

Abans, però, els blaugranes tenen diversos compromisos. Sense anar més lluny, aquest cap de setmana s'enfronten a l'Asvel francès en un torneig que es disputa a Montpeller. Per cert que al conjunt francès hi juga l'exblaugrana David Andersen.

Bladé: "Estem negociant la renovació de Xavi Pascual"

Joan Bladé i Joan Creus han fet una roda de premsa conjunta per valorar l'actualitat de la secció abans de l'inici de la competició oficial. El directiu responsable del bàsquet blaugrana i el secretari tècnic han repassat el cost dels nous fitxatges per a la nova temporada.

El reforç més car és del pivot alemany Tibor Pleiss, pel qual el club blaugrana ha pagat 600.000 euros al Baskònia pel traspàs. El base txec Tomas Satoransky ha costat 130.000 euros, l'ala pivot nord-americà Justin Doellman, 74.000, i l'aler nord-americpà Deshaun Thomas ha arribat lliure procedent del Nanterre. En total, el Barça ha fet una despesa en fitxatges de 804.000 euros.

A banda dels temes econòmics, Blade també ha confirmat que ja han començat les negociacions per renovar el contracte del tècnic Xavi Pascual i espera que es pugui resoldre al més aviat possible.

Per últim, Creus ha deixat clar que el croat Mario Hezonja seguirà formant part de la primera plantilla, que Kostas Papanikolau els va comunicar al juliol que es quedaria al Barça i l'islandès Hakkason podria marxar cedit si es troba un destí adequat per a la seva progressió.

Anar al contingut