Lliga de campions

Urko Pardo: "Serà dificilíssim treure un resultat positiu del Camp Nou"

El porter espanyol de l'Apoel de Nicòsia Urko Pardo ha assegurat que jugar davant del Barça sempre és "especial", si bé ha puntualitzat que una vegada comença el partit "tot" s'oblida i ha reconegut que serà "dificilíssim" treure un resultat positiu del Camp Nou.

Actualitzat

El porter espanyol de l'Apoel de Nicòsia Urko Pardo ha assegurat que jugar davant del Barça sempre és "especial", si bé ha puntualitzat que una vegada comença el partit "tot" s'oblida.

El meta de l'equip xipriota, que va jugar al filial blaugrana entre el 2002 i el 2005, ha assegurat, en roda de premsa, que intentaran jugar "de tu a tu" davant els blaugranes, si bé ha reconegut que serà "dificilíssim" treure alguna cosa positiva del Camp Nou. "És especial estar aquí i jugar la Champions League. També és veritat que haver estat aquí fa vuit anys, és bonic, però quan comença el partit tot això s'oblida", ha afirmat el jugador espanyol, nascut fa 31 anys a Bèlgica.

Pardo, un dels puntals de l'equip xipriota, ha admès que és una oportunitat "boníssima" per gaudir davant el Barça, tot i reconèixer que és un equip perillós. "El Barça sempre és el Barça i ho posa difícil en qualsevol moment, encara que sigui al començament de la temporada", ha assenyalat Pardo, qui ha alertat del perill de la davantera blaugrana.

Sobre Marc-André Ter Stegen i Claudio Bravo, els porters que el club blaugrana ha incorporat aquesta temporada per suplir l'adéu de Víctor Valdés, Pardo ha assenyalat que "si estan en el Barcelona, vol dir que estan preparats".

Donis: "La concentració serà la clau"

L'entrenador de l'Apoel, Giorgos Donis, ha assegurat que la "concentració" dels seus jugadors serà l'element més important per competir i aconseguir un resultat positiu en el debut del seu equip a la Lliga de Campions davant el Barcelona.

"No és suficient estar concentrat només vint minuts. Hem d'estar concentrats fins a l'últim minut. Aquest és l'element més important", ha assegurat el tècnic grec abans de l'entrenament que el seu equip ha realitzat al Camp Nou.

Donis entén que els seus jugadors vulguin "gaudir" de l'experiència de disputar un partit al Camp Nou, si bé confia en el fet que tinguin l'actitud necessària per plantar-li cara al seu rival. "El pla involucra un esforç de tot l'equip. Ens agrada jugar a futbol, però segurament serà més difícil perquè jugarem darrere de la pilota", ha assumit.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut