Futbol

El Barça debuta a la Youth Champions League amb una clara victòria davant l'Apoel (3-0)

El vigent campió de la competició, el Futbol Club Barcelona, ha debutat amb una clara victòria davant el conjunt xipriota de l'Apoel en partit disputat al Miniestadi. El partit ha estat un tràmit per al juvenil A de Jordi Vinyals, que al minut disset ja guanyava per 3 a 0 amb gols de Padilla, Moha i Juanma.

Al minut dos, Padilla ja ha obert el marcador en una bona combinació de la davantera blaugrana, i un minut després Moha ha batut a plaer el porter xipriota, que ha fallat en intentar aturar la pilota. Jugant a plaer, Juanma del Rey, de cap al minut disset, ha deixat sentenciat el duel. Els de Vinyals han abaixat el ritme i el partit ja no ha tingut cap més gol.