Lliga de Campions

El Liverpool pateix de valent per guanyar el Ludogorets a Anfield i el Borussia Dortmund supera un decebedor Arsenal

El Ludogorets ha estat a punt de donar la primera gran sopresa en l'estrena de la Lliga de Campions. El conjunt búlgar ha fregat l'empat a Anfield però el Liverpool s'ha acabat imposant per 2-1 gràcies a un gol de penal de Gerrard- En altres partits destacats de la primera jornada, el Borussia Dortmund ha superat un decebedor Arsenal (2-0) i la Juventus ha derrotat el Malmö per idèntic resultat.

El Ludogorets ha estat a punt de donar la primera gran sopresa en l'estrena de la Lliga de Campions. El conjunt búlgar, en el primer partit de la seva història a la fase de grups de la Champions, ha fregat l'empat a Anfield, però el Liverpool s'ha acabat imposant per 2-1 gràcies a un gol de penal de Gerrard. Després d'una primera part sense gols, Balotelli ha avançat els "reds", però el gallec Dani Abalo ha fet l'empat a un. I, quan la igualada semblava definitiva, un penal transformat per l'etern capità del Liverpool ha donat un agònic triomf al conjunt anglès.

En altres duels destacats de la primera jornada, en l'altre partit del grup A, el mateix de l'Atlètic, la Juventus ha suat per derrotar el Malmö suec per 2-0 amb un doblet de Carlos Tévez.

En el grup C, el Zenit de San Petersburg ha sorprès el Benfica a domicili i ha sumat el triomf a l'estadi Da Luz de Lisboa. Hulk ha avançat els russos amb un gol matiner als 8 minuts i Witsel ha fet el definitiu 0-2 al 22 aprofitant que els locals jugaven amb deu per l'expulsió del porter Artur. Per la seva banda, el Mònaco s'ha imposat per la mínima al Bayer Leverkusen amb un solitari gol de Moutinho. Els alemanys han perdonat moltes ocasions de gol i ho han acabat pagant car.

I en el grup D, el Borussia Dortmund ha superat un decebedor Arsenal en un dels partits estrella de la jornada inaugural. Ciro Immobile ha inaugurat el marcador just abans del descans i, en l'inici de la represa, Abuomeyang ha sentenciat uns "gunners" que han donat massa facilitats defensives. En l'altre enfrontament, el Galatasaray i l'Anderlecht han empatat a un.