Futbol

El Barça de Luis Enrique s'estrena a la Lliga de Campions rebent l'Apoel xipriota

El Barça s'estrena aquest vespre (20.45) a la Lliga de Campions 2014-15 rebent l'Apoel de Nicòsia. Un compromís en teoria fàcil per l'estrena a la competició de Luis Enrique i d'alguns dels nous jugadors del Barça, com per exemple Ter Stegen, que podria debutar en partit oficial.

Actualitzat

El Barça s'estrena aquest vespre (20.45) a la Lliga de Campions 2014-15 rebent l'Apoel de Nicòsia. Un compromís en teoria fàcil per a l'estrena a la competició de Luis Enrique i d'alguns dels nous jugadors del Barça, com per exemple Ter Stegen, que podria debutar en partit oficial.

 

A la porteria hi ha una de les incògnites del possible onze inicial blaugrana: el tècnic asturià sospesa donar la titularitat a Ter Stegen en comptes de Bravo, un cop l'alemany s'ha recuperat de la lesió a l'esquena que li va impedir començar la temporada.

L'altra és saber si Dani Alves, que s'ha estat entrenant amb normalitat els últims dies, però sense alta mèdica, estarà a punt per tornar al titular. En qualsevol cas, Luis Enrique no va donar pistes de si aplicarà o no rotacions i es va mostrar molt orgullós de la intensitat i el compromís defensiu dels jugadors als primers partits.

El partit es podrà seguir des d'una hora abans a Catalunya Ràdio, a través de "La TdP". Paral·lelament, el canal Esport3 oferirà un "Efectivament" en què anirà explicant totes les incidències del matx amb "La ràdio en colors" i, tan bon punt s'acabi el partit (22.35 aproximadament), TV3 i Esport3 oferiran un "Zona Champions" per oferir-ne tots els detalls.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut