Bellerín s'anticipa a Grosskreutz en un moment del partit. (Foto: EFE)
Futbol

Debut agredolç del català Héctor Bellerín amb l'Arsenal a la Champions

Héctor Bellerín va canviar el Barça per l'Arsenal fa tres estius buscant la milllor opció per arribar al futbol d'elit. La primera oportunitat li ha arribat als 19 anys i en un escenari complicat: Arsène Wenger va apostar pel barceloní per suplir la baixa de Matheu Débuchy al camp del Borussia Dortmund. La derrota de l'equip londinenc (2-0) fa que l'estrena de Bellerín fos agredolça.

Actualitzat

Héctor Bellerín va canviar el Barça per l'Arsenal sent un juvenil buscant una oportunitat en el futbol d'elit. Li ha arribat als 19 anys i en un escenari complicat: Arsène Wenger va apostar pel barceloní per suplir la baixa de Mathieu Débuchy al camp del Borussia Dortmund. La derrota de l'equip londinenc (2-0) al Westfallenstadion fa que l'estrena de Bellerín fos agredolça.

 

Alguns mitjans anglesos han retret a Wenger que fes debutar Bellerín com a titular en un escenari tan exigent. Però les alternatives del tècnic alsacià, amb les baixes de Débuchy, Monreal i Calum Chambers per lesió, eren poques.

 

Tot i alguns errors d'inexperiència, i la poca ajuda en defensa de Mesut Özil, Bellerín no va estar pitjor que els seus companys, clarament superats per un Borussia Dortmund superior. 
Anar al contingut