Futbol

Alba, Busquets, Mascherano i Pedro, fora de la convocatòria del Barça davant l'Apoel

Dani Alves torna a la llista de convocats del Barça per al partit d'aquest vespre (20.45 h) davant l'Apoel de Nicòsia, una convocatòria de la qual queden fora Alba, Busquets, Mascherano i Pedro, entre d'altres, a qui Luis Enrique dóna descans.

Actualitzat

Dani Alves torna a la llista de convocats del Barça per al partit d'aquest vespre (20.45 h) davant l'Apoel de Nicòsia, una convocatòria de la qual queden fora Alba, Busquets, Mascherano i Pedro, entre d'altres, a qui Luis Enrique dóna descans.

 

Alves, que es va perdre per lesió el partit davant l'Athletic, ja està recuperat i ha rebut aquest mateix matí l'alta mèdica. Montoya, que va ser titular en el lateral dret davant els bascos, ha quedat fora de la llista per decisió tècnica.

 

No és l'única absència destacada: jugadors fins ara importants en els esquemes de Luis Enrique, com Jordi Alba, Sergi Busquets o Javier Mascherano, també han quedat fora de la llista, igual que els lesionats Jordi Masip i Thomas Vermaelen i el  sancionat Luis Suárez.

La llista de convocats la formen: Ter Stegen, Bravo; Dani Alves, Adriano, Douglas, Piqué,  Bartra, Mathieu; Rakitic, Xavi, Iniesta, Rafinha, Sergi Roberto, Samper; Messi, Neymar, Sandro i Munir.  

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut