Cristiano Ronaldo i Messi, duel, ara, amb les seleccions nacionals. (Foto: Reuters)
Futbol

Cristiano Ronaldo i Messi competeixen per desbancar Raúl com el màxim golejador històric de la Champions

El madridista Raúl veurà aquesta temporada com cauen dos dels seus rècords històrics a la Lliga de Campions: el de màxim golejador de la competició, que ambicionen Cristiano Ronaldo i Leo Messi, i el de jugador amb més partits a la competició, reconeixement al qual opten Iker Casillas i Xavi Hernández.

Actualitzat

L'exjugador madridista Raúl veurà aquesta temporada com cauen dos dels seus rècords històrics a la Lliga de Campions: el de màxim golejador de la competició, que ambicionen Cristiano Ronaldo i Leo Messi, i el de jugador amb més partits a la competició, reconeixement al qual opten Iker Casillas i Xavi Hernández.

 

Els duels Barça-Madrid es lliuren també en l'aspecte individual. En l'aspecte golejador, sembla molt clar que els 71 gols de Raúl no es mantindran com el màxim registre de la competició més enllà d'aquesta temporada, tenint en compte que tant Cristiano Ronaldo, amb 68 gols comptant el d'aquest dimarts, com Leo Messi, que en suma 67, tenen molts números d'acabar superant aquesta xifra. La pregunta és: qui ho aconseguirà primer?

 

Pel que fa al nombre de partits jugats a la màxima competició continental, Raúl pot ser igualat aquesta nit mateix pel barcelonista Xavi Hernández. El de Terrassa, que va estar a punt de deixar el Barça a l'estiu, no està tenint gaires minuts, de moment, en el Barça de Luis Enrique. Un company de generació de Xavi, el porter madridista Iker Casillas, també té opcions de passar a encapçalar el rànquing tot i les crítiques que està rebent per part d'un sector de la seva pròpia afició. 

 

Anar al contingut