Valverde i Joaquim Rodríguez són les principals esperances de medalla de la selecció espanyola. (Foto: EFE)
Ciclisme

Valverde encapçala una llista espanyola pel Mundial de ciclisme amb el Purito i sense Contador

Alejandro Valverde encapçala la llista de 9 representants d'Espanya en la prova en línia del Mundial de ciclisme de Ponferrada, una llista en què no apareix Alberto Contador, recent vencedor de la Vuelta i actual número 1 mundial de l'UCI, que es va autodescartar. l el català Joaquim "Purito" Rodríguez, plata en l'últim Mundial, també hi serà.

Actualitzat

Alejandro Valverde encapçala la llista de 9 representants d'Espanya en la prova en línia del Mundial de ciclisme de Ponferrada, una llista en què no apareix Alberto Contador, recent vencedor de la Vuelta i actual número 1 mundial de l'UCI, que es va autodescartar. El català Joaquim "Purito" Rodríguez, plata en l'últim Mundial, també hi serà.

Tant el català com Valverde (cinc medalles Mundials però mai l'or) són candidats a emportar-se el mallot de l'Arc de Sant Martí. En el passat Mundial de Florència tots dos el van tenir a tocar, però finalment el més espavilat va ser el portuguès Rui Costa, mentre que Rodríguez va entrar segon i Valverde es va haver de conformar amb la medalla de bronze.

 

Els corredors seleccionats per Javier Mínguez són:

  • Alejandro Valverde, Jon Izagirre Jesús Herrada, Imanol Erviti i Jonathan Castroviejo (Movistar),
  • Joaquim Rodríguez, Dani Moreno (Katusha)
  • Dani Navarro (Cofidis)
  • Luis León Sánchez (Caja Rural-Seguros RGA)

 

Els ciclistes seleccionats per a la prova contrarellotge són: Jonathan Castroviejo (Movistar) i Markel Irizar (Trek).

 

 

Anar al contingut