Espanyol

Kiko Casilla fa autocrítica i admet que estan preocupats pel mal inici de temporada de l'Espanyol

Kiko Casilla ha assegurat després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque que, des de la pretemporada, els miren "més amb lupa del que és normal" i ha mantingut que l'equip "està amb el tècnic" i treballa per canviar l'opinió de l'afició "amb bon joc i punts". El porter de l'Espanyol ha fet autocrítica i ha admès que els jugadors estan preocupats pel mal inici de l'equip a la lliga, en què només ha sumat un punt dels nou possibles

Actualitzat

Kiko Casilla ha assegurat després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque que, des de la pretemporada, els miren "més amb lupa del que és normal" i ha mantingut que l'equip "està amb el tècnic" i treballa per canviar l'opinió de l'afició "amb bon joc i punts".

El porter de l'Espanyol, de tota manera, s'ha mostrat autocrític després del mal inici de temporada de l'equip blanc-i-blau a la lliga. "Estem preocupats per certes coses perquè està clar que, quan fas un punt de nou, tens aspectes a millorar. Hem vist els partits i com han estat els gols i ara l'únic que queda és corregir els errors", ha comentat.

Casilla ha insistit que si no cuiden els "detalls" els poden fer "molt de mal". "Hem d'estar més concentrats i més junts. Si ho fem, millorarem molt", ha dit. El porter, en aquest sentit, ha descartat que el sistema de l'entrenador sigui el responsable de la dinàmica: "Els culpables som nosaltres", ha recalcat.

En aquest sentit, el futbolista d'Alcover ha apuntat que els dos pròxims partits a casa, contra el Màlaga i el Getafe, són determinants. "Són claus. No podem regalar res i no es poden tornar a repetir els errors. És una setmana fonamental perquè tothom estigui tranquil i més animat", ha reconegut.

Kiko Casilla, de tota manera, no dubta del suport de la grada de Cornellà-el Prat per aturar aquesta dinàmica negativa. "L'afició sempre respon. Estaran enfadats per la derrota a Mestalla, però l'únic que podem fer és sortir a jugar i a guanyar perquè se'n vagin contents. No estem donant la imatge que volem: sumar punts i marcar gols", ha insistit.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut