Gerardo Martino. (Foto: EFE)
Gerardo Martino serà el nou seleccionador argentí. (Foto: EFE)
Futbol

Gerardo Martino: "Em va sorprendre el grau de desconeixement que hi havia al Barça cap a la meva persona"

L'extrenador del Barça, i ara actual seleccionador de l'Argentina, Gerardo Martino, ha parlat del seu passat blaugrana en una entrevista al portal Cancha Llena, del diari "La Nación". Martino explica que el va sorprendre el grau de desconeixement que es tenia sobre ell en arribar al Barcelona i que li va sorprendre la repercussió que tenia tot el que passava dia a dia.

Actualitzat

L'extrenador del Barça, i ara actual seleccionador de l'Argentina, Gerardo Martino, ha parlat del seu passat blaugrana en una entrevista al portal Cancha Llena, del diari "La Nación". Martino explica que el va sorprendre el grau de desconeixement que es tenia sobre ell en arribar al Barcelona. "Jo era massa desconegut quan vaig arribar. Em va sorprendre el grau de desconeixement que hi havia cap a la meva persona. El desconeixement pot venir d'un dependent de supermercat, però no de qui treballa en això." I s'autoresponsabilitza de la seva fluixa temporada a can Barça, en afirmar que: "Per a mi és impensable no sentir-se culpable quan s'arriba a un club que permanentment guanya i guanya [i deixa de fer-ho]... i l'única cara nova és la meva." I continua: "Eren nois 'macanudos', podíem parlar de futbol, individus molt reconeguts, però molt senzills. Això ho atenuava tot, però va ser un any que em va costar molt."

El Tata Martino també explica què és el que més li va sorprendre d'un club com el Barça: "El més difícil va ser veure la repercussió que tenia el dia a dia. I moltes ocasions en què jo em preguntava 'i això, quan ha passat, que jo no ho he viscut?' Notícies permanents, coses que passaven, però coses que no." Tot i que no ho vol fer servir com a excusa: "Mai m'agrada donar excuses i, de fet, allà no en vaig donar, però em costava conviure amb tot allò."

Anar al contingut