Zidane pot ser sancionat per entrenar el Reial Madrid Castella sense la titulació requerida. (Foto: Reuters)
Zidane pot ser sancionat per entrenar el Reial Madrid Castella sense la titulació requerida. (Foto: Reuters)
Futbol

Zidane és expedientat per entrenar el Castella sense la titulació requerida i podria ser sancionat amb sis mesos

El Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol ha obert un expedient extraordinari a Zinedine Zidane per entrenar el Reial Madrid Castella sense la titulació requerida. Després de la denúncia interposada per Miguel Galán, director d'escoles del Cenafe (Centre Nacional de Formació d'Entrenadors), ara, la RFEF té proves videogràfiques en què se'l veu exercir de primer entrenador del filial madridista quan no té permís per fer-ho.

Actualitzat

El Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol ha obert un expedient extraordinari a Zinedine Zidane per entrenar el Reial Madrid Castella sense la titulació requerida. Després de la denúncia interposada per Miguel Galán, director d'escoles del Cenafe (Centre Nacional de Formació d'Entrenadors), ara, la RFEF té proves videogràfiques en què se'l veu exercir de primer entrenador del filial madridista quan no té permís per fer-ho.

Tot i que el Madrid Castella té inscrit com a tècnic a Santiago Sánchez i Zidane seria el seu assistent, les proves videogràfiques demostrarien que no és així al terreny de joc. A més a més, la RFEF també disposaria de proves escrites com notes oficials del Madrid o textos penjats al web del club en què es parla del francès com a entrenador principal.

D'acord amb l'article 104 del reglament, aquest tipus d'infraccions poden ser castigades amb penes de 4 a 20 mesos de sanció, o d'1 a 6 mesos de competició. A la denúncia inicial del Cenafe s'hi ha afegit un escrit enviat pel Comitè d'Entrenadors i pel Comitè de Competició, que finalment ha obert l'expedient.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut