Els jugadors del Vila-real celebren el gol de l'empat fet per Uche. (Foto: Reuters)
Futbol

El Vila-real debuta a la Lliga Europa amb un meritori empat al camp del Borussia Mönchengladbach (1-1)

El Vila-real ha debutat a la fase de grups de la Lliga Europa arrencant un valuós empat a un al camp del Borussia Mönchengladbach. El conjunt alemany s'ha avançat amb un gol de Herrmann al minut 21, però, en la segona meitat, Uche, en el minut 68, ha igualat el marcador.

El Vila-real ha debutat a la fase de grups de la Lliga Europa arrencant un valuós empat a un al camp del Borussia Mönchengladbach en un duel ple d'alternatives i que s'ha disputat sota un intens aiguat.

El conjunt alemany, el tèoric rival més fort dels groguets al grup A, s'ha avançat amb un gol de Herrmann al minut 21, però, en la segona meitat, Uche, en el minut 68, ha igualat el marcador en la primera pilota que tocava. En aquesta mateixa acció del gol de l'empat, el davanter nigerià, que reapereixia després d'un temps apartat dels terrenys de joc per una lesió, s'ha tornat a lesionar després de rebre un fort cop al genoll i ha hagut d'abandonar el terreny de joc en llitera.

En l'altre partit del grup, l'Apollon de Limassol xipriota ha derrotat el Zuric suís per 3 a 2 i se situa com a primer líder en solitari.