El nou San Mamés, catalogat de "4 estrelles". (Foto: EFE)
El nou San Mamés, catalogat de "4 estrelles". (Foto: EFE)
Futbol

San Mamés serà una de les 13 seus de l'Eurocopa 2020 i Wembley acollirà les semifinals i la final

L'estadi de San Mamés a Bilbao serà una de les tretze seus de l'Eurocopa 2020. Wembley, a Londres, acollirà les semifinals i la final, segons ha decidit el Comitè Executiu de la UEFA reunit a Ginebra. L'Eurocopa 2020 serà la primera que se celebrarà en diverses ciutats europees per celebrar el 60è aniversari de la UEFA.

Actualitzat

L'estadi de San Mamés a Bilbao serà una de les tretze seus de l'Eurocopa 2020. Wembley, a Londres, acollirà les semifinals i la final, segons ha decidit el Comitè Executiu de la UEFA reunit a Ginebra. L'Eurocopa 2020 serà la primera que se celebrarà en diverses ciutats europees per celebrar el 60è aniversari de la UEFA.

Bilbao ha estat escollida al costat de Copenhaguen (Dinamarca), Bucarest (Romania), Amsterdam (Països Baixos), Dublín (República d'Irlanda), Budapest (Hongria), Brussel·les (Bèlgica) i Glasgow (Escòcia) com a escenari d'un partit de vuitens de final i tres de la fase de grups. L'elecció de Bilbao com a seu de l'Eurocopa 2020 implicarà que hi torni la selecció espanyola, que no juga a Euskadi des del 1967.

La resta de partits d'aquesta fase i els de quarts de final es jugaran a Munic (Alemanya), Baku (Azerbaidjan), Roma (Itàlia) i Sant Petersburg (Rússia).

Anar al contingut