Cruyff i Beckenbauer, en una imatge d'arxiu. (Foto: Reuters)
Futbol

Cruyff i Beckenbauer afirmen que tant el Barça com Guardiola són millors que el Bayern i Mourinho

El diari 'Bild' ha publicat una entrevista conjunta amb Johan Cruyff i Franz Beckenbauer amb motiu del quarantè aniversari de la final de la Copa del Món d'Alemanya, que el amfitrions van guanyar per 2 a 1 contra Holanda. En la comparativa entre els dos clubs, Cruyff no dubta a afirmar que "el Barcelona és ara un club més gran que Bayern". Prou sorprenentment, el "kàiser" no només li dóna la raó, sinó que va més enllà: el club blaugrana és "el líder mundial, també en tradició".

Actualitzat

El diari alemany 'Bild' ha publicat una entrevista conjunta amb Johan Cruyff i Franz Beckenbauer amb motiu del quarantè aniversari de la final de la Copa del Món d'Alemanya, que els amfitrions van guanyar per 2 a 1 contra Holanda.

Nostàlgia a banda, les dues llegendes parlen de l'actualitat futbolística, principalment enfocant els temes que els són més pròxims, com el F. C. Barcelona, el Bayern de Munic o, fins i tot, Pep Guardiola.

En la comparativa entre els dos clubs, Cruyff no dubta a afirmar que "el Barcelona és ara un club més gran que el Bayern". Prou sorprenentment, el "kaiser" no només li dóna la raó, sinó que va més enllà: el club blaugrana és "el líder mundial, també en tradició".

Cruyff i Beckenbauer també s'han posicionat en una altra rivalitat molt notòria dels últims anys: Pep Guardiola i José Mourinho. Tots dos es posicionen a favor del català: "És més intel·ligent i més tècnic", coincideixen. De tota manera, el president d'honor del Bayern, que va arribar a criticar Guardiola durament la temporada passada, ha fet un matís: "El seu estil és perfecte quan tens jugadors com Messi, Iniesta i Xavi, però amb Robben i Ribéry és diferent". 

Anar al contingut