Alonso està plantant cara a Singapur. (Foto: Reuters)
Fórmula 1

Alonso no afluixa i torna a superar els Mercedes en la tercera pràctica del G. P. de Singapur

Va ser el més ràpid en la primera sessió del matí de divendres i segon en la de la tarda. Dissabte, Fernando Alonso ha tornat a deixar clar que vol tenir protagonisme en el Gran Premi de Singapur i ha tornat a fer el millor temps (1:47,299). Ricciardo l'ha seguit a mitja dècima i Rosberg, a 0.189. Hamilton ha estat sisè.

Actualitzat

Va ser el més ràpid en la primera sessió del matí de divendres i segon en la de la tarda. Dissabte, Fernando Alonso ha tornat a deixar clar que vol tenir protagonisme en el Gran Premi de Singapur i ha tornat a fer el millor temps (1:47,299), en els últims entrenaments lliures.

L'asturià només ha estat mitja hora a la pista i no s'ha llançat fins que ha calçat les gomes supertoves. En un traçat sinuós que premia la seva habilitat amb les mans i no tant la potència de Mercedes i Red Bull, ha superat el segon, Ricciardo, per mitja dècima i el tercer, Rosberg, per gairebé dues (0.189). Així doncs, es pot comptar entre els favorits de cara a la qualificació, però la fiabilitat del seu Ferrari encara no li garantitza cap diferència determinant.

Entre la resta de candidats, Hamilton, l'únic que ha pogut superar Alonso aquest cap de setmana (als segons entrenaments), només ha pogut ser sisè. Massa ha estat setè i Bottas, vuitè.

Anar al contingut