Segona Divisió

El Llagostera s'emporta els tres punts del Miniestadi gràcies a un gol en pròpia porteria de Patric

El Llagostera s'ha endut la primera victòria a domicili al Miniestadi, contra el Barça B (0-1). El conjunt gironí s'ha emportat els tres punts gràcies al gol en pròpia porteria de Patric a la primera part.

Els dos equips no volien fer comparacions amb el partit de pretemporada però l'inici que s'ha donat al Miniestadi ha obligat fer-ho. Al minut 17, el Llagostera ha donat el primer avís mitjançant l'estratègia. Juanjo ha rematat de cap a la fusta de la porteria. Tres minuts més tard, una pèrdua de pilota del filial blaugrana, ha estat aprofitada per Eloy Gila que ha dirigit una contra. El gol ha acabat transformat per Patric que, en un intent de evitar-lo, se l'ha anotat en pròpia porteria, tal i com va fer a la pretemporada. Passada la mitja hora de partit, Dongou ha rematat de cap i la pilota ha sortit fora per sobre de la porteria de René.

A la segona, Òscar Rico l'ha tingut però ha rematat al cos d'Ortolà. Just després, Joan Roman ha hagut d'abandonar el terreny de joc per lesió en una acció amb Diego Rivas. Halilovic i Dongou han dirigit el perill del conjunt blaugrana. El croat, al 77, ha intentat finalitzar una centrada de Dongou. La rematada, però, ha sortit fora. El setge blaugrana ha arribat en el tram final del partit. Els d'Eusebio, buscant el gol desesperadament, ho han intentat primer amb Halilovic i després amb Diagné. René ha allunyat la pilota evitant el que hauria pogut suposar l'empat. Amb el xiulet final, el Barça B ha trencat una ratxa de tres victòries consecutives mentre que el Llagostera ha sumat els seus primers tres punts a domicili.