Navarro, decebut després de fallar el triple decisiu davant l'Asvel
Bàsquet

El F. C. Barcelona suma davant l'Asvel francès la primera derrota de la pretemporada (80-76)

El F. C. Barcelona ha tingut davant l'Asvel Villeurbanne francès la seva primera derrota d'aquesta pretemporada després de 3 partits disputats (80-76). Era la primera vegada que l'entrenador blaugrana, Xavi Pascual, podia comptar amb tots els jugadors després del Mundial. El Barça ha tingut una possessió per guanyar, però Navarro no ha convertit el llançament triple.

El F. C. Barcelona ha tingut aquest dissabte davant l'Asvel Villeurbanne francès la primera derrota d'aquesta pretemporada després de 3 partits disputats (80-76). Mentre que era la primera vegada que l'entrenador blaugrana, Xavi Pascual, podia comptar amb tots els jugadors amb la incorporació dels últims mundialistes (Marcelinho Huertas, Joan Carles Navarro i Àlex Abrines), l'equip francès és un bloc més rodat que ha de jugar la fase prèvia de l'Eurolliga de bàsquet d'aquí a pocs dies. I això s'ha notat en la primera meitat.

L'equip local ha marxat en el marcador en el segon quart amb un parcial de 15 a 0 gràcies al seu gran encert des de la línia de 3 punts. Al descans, la renda de l'equip que presideix el jugador de l'NBA Tony Parker era de 17 punts, 49 a 32. El Barça ha retallat el desavantatge en el tercer quart fins a només 7 punts amb una reacció iniciada per la superioritat física de Deshawn Thomas sobre el seu defensor i l'encert anotador de Macej Lampe.

Una bona ratxa local els ha tornat a posar 14 punts amunt en els primers minuts de l'últim quart. El Barça no ha donat l'enfrontament per acabat i ha tornat a recuperar-se gràcies a una millora en defensa. Els de Xavi Pascual han tingut una possessió per guanyar, però Navarro no ha convertit el seu llançament triple. El Barça jugarà diumenge al matí contra el Pau Orthez abans d'encarar el proper cap de setmana un títol en joc: la Supercopa Endesa.