Baena, el pivot visitant, complicava la defensa blaugrana en el tram inicial del matx.
Handbol

Victòries del Barça i del Fraikin Granollers en la 3a jornada de la Lliga Asobal

Ple català en la 3a jornada de la Lliga Asobal d'handbol. El Barça es manté al capdavant de la classificació amb una victòria sobre l'Angel Ximénez Puente Genil per 31-16, i el Fraikin Granollers ha obtingut un triomf valuós a la pista del BM Guadalajara per 30-36.

Ple català a la 3a jornada de la Lliga Asobal d'handbol. El Barça es manté al capdavant de la classificació amb una victòria sobre l'Ángel Ximénez Puente Genil per 31-16 i el Fraikin Granollers ha obtingut un triomf valuós a la pista del BM Guadalajara per 30-36.

Al Barça, sense el lesionat Victor Tomàs, li ha costat entrar en joc. Baena, el pivot visitant, complicava la defensa blaugrana en el tram inicial del matx. Pasqui ha demanat temps mort i ha donat les claus precises. Al descans, 16-10 a favor dels locals. Lazarov (7) ha estat el màxim golejador del partit. El jove Àlex Màrquez ha debutat amb el primer equip.

El Granollers ha començat el partit a remolc a Guadalajara, però al descans ja dominava per 15-18. Valadao (7), Resina (7) i Grundsten (6) han liderat l'atac dels vallesans.