Futbol

El Sabadell pateix fins al final davant la Ponferradina (1-0) per sumar el seu primer triomf de la temporada

El Sabadell ha sumat el seu primer triomf de la temporada després de 5 jornades de Lliga. Els vallesans, però, han hagut de patir fins a l'últim minut de descompte davant de la Ponferradina (1-0) per poder sumar aquests tres punts. Juanto ha estat el protagonista. Ell ha marcat el gol de la victòria, però la seva expulsió en el tram final del partit ha revifat els ànims de l'equip visitant.

El Sabadell ha sumat el seu primer triomf de la temporada després de cinc jornades de Lliga. Els vallesans, però, han hagut de patir fins a l'últim minut de descompte davant de la Ponferradina (1-0) per poder sumar aquests tres punts. Juanto ha estat el protagonista. Ell ha marcat el gol de la victòria, però la seva expulsió en el tram final del partit ha revifat els ànims de l'equip visitant.

La Ponferradina ha començat controlant perfectament el partit a la Nova Creu Alta, tot i que sense tenir cap ocasió clara. Fins que en el minut 25 s'ha quedat amb un jugador menys per l'expulsió de Yuri. El davanter visitant ha donat un cop de cap a la cara del local Cristian. En el minut 35 Gato ha tingut l'ocasió més clara de la primera meitat pels arlequinats. El seu xut ha passat per entre les cames del porter Dino, però Carpio sobre la mateixa línia de porteria ha evitat el gol.

En la primera jugada de la segona part, el Sabadell ha pogut rendibilitzar la seva superioritat numèrica, en una centrada de Longàs que Juanto ha rematat de cap. En un córner en el minut 65, una nova rematada de cap, ara d'Eguaras, ha anat a parar al pal de la porteria de la Ponferradina. El porter Dino ha evitat el segon gol del Sabadell en el minut 68 en una doble intervenció davant un potent xut de Cristian, primer, i una rematada de Juanto recollint la pilota dividida després.

En el minut 83, el panorama ha tornat a canviar quan Juanto ha vist la segona targeta groga. Amb la seva expulsió, tots dos equips s'han quedat amb 10 jugadors. Tres minuts més tard, Nauzet ha salvat el seu equip de l'empat davant un xut de Sobrino. Segons després, Pablo Infante ha reclamat penal per als visitants en una caiguda dins l'àrea del Sabadell. En el minut 90, el porter del Sabadell ha tornat a evitar el gol de Sobrino. L'equip de Miquel Olmo, però, ha sortit indemne d'aquests minuts finals de nerviosisme.