Espanyol

Paco Montañés té una distensió muscular i és dubte per al partit de dijous davant el Getafe

L'extrem Paco Montañés pateix una distensió en els isquiotibials de la cama dreta. El futbolista de l'Espanyol es pot perdre el pròxim partit de Lliga, aquest dijous contra el Getafe. Després de l'empat a 2 d'aquest dissabte, el migcampista Víctor Sánchez s'ha queixat dels arbitratges que l'equip ha rebut en els últims partits.

Actualitzat

L'extrem Paco Montañés pateix una distensió en els isquiotibials de la cama dreta. El futbolista de l'Espanyol s'ha sotmès diumenge al matí a unes proves mèdiques que han confirmat la lesió que es va fer en l'última jugada de la primera part de l'enfrontament contra el Màlaga. Montañés es pot perdre el pròxim partit de Lliga, aquest dijous contra el Getafe.

La resta de l'equip s'ha entrenat a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Els titulars davant el Màlaga han fet exercicis de recuperació, mentre que els suplents han fet un treball més exigent. Després de l'empat a 2 d'aquest dissabte, El migcampista Víctor Sánchez s'ha queixat dels arbitratges que l'equip ha rebut en els últims partits.

Sánchez creu que "no és un complot", però assegura que "s'han equivocat en els quatre partits". El migcampista ha afirmat que "no és que vagin en contra nostra. Els àrbitres són honestos i xiulen el que veuen. Hem tingut la mala sort en contra i tan debò comenci a canviar la dinàmica i, com a mínim, que no ens treguin. Esperem que tot el que ens han restat ens ho tornin algun dia".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut