Louis van Gaal no s'ho podia creure. (Foto: Reuters)
Futbol

Caiguda estrepitosa del Manchester United, que es deixa remuntar fins a un 5-3

El Manchester United encara en fa més de fredes que de calentes. Aquest diumenge s'ha deixat remuntar d'una manera tan increïble com contundent a casa del Leicester. Els "red devils" guanyaven per 1-3 al minut 57, però, a partir del 62, els locals els van infringir un càstig inesperat de quatre gols en vint minuts per capgirar el partit.

Els gols del Leicester els van fer Nugent, Cambiasso, Vardy i Ulloa (2). Per part del United, van marcar Van Persie, Di María i Ander Herrera.

Una humiliació que suposa un cop dur a la moral de l'equip que dirigeix Van Gaal, que ha començat molt fluix i ja es troba a vuit punts del lideratge de la Premier.

Lampard atura el "seu" Chelsea

Un altre partit amb final inesperat -i proverbial, segon es com es miri- va ser l'empat a un gol entre el Chelsea i el Manchester City. En els últims minuts, el conjunt de José Mourinho anava al davant i tenia collats els de Pellegrini, però l'excapità "blue", Frank Lampard, que milita en el filial de l'equip "citizen" a l'espera d'incorporar-se al New York City, va comparèixer de sobte per igualar el partit i frenar el seu exequip, que fins ara només coneixia la victòria en la lliga anglesa.