Barça

El Barça continua amb un ple de victòries després de golejar el Llevant al Ciutat de València (0-5)

El Barça ha golejat el Llevant al Ciutat de València (0-5) gràcies als gols de Neymar, Rakitic, Sandro, Pedro i Messi. Precisament, l'argentí ha fallat un penal en el primer temps però ha donat dues assistències i ha anotat l'últim. Els blaugrana continuen amb un ple de victòries abusant d'un Llevant que s'enfonsa encara més a la cua de la classificació sense haver anotat encara cap gol en aquesta Lliga. El Barça, en canvi, encara no n'ha encaixat cap.

El Barça ha golejat el Llevant al Ciutat de València (0-5) gràcies als gols de Neymar, Rakitic, Sandro, Pedro i Messi. Precisament, l'argentí ha fallat un penal en el primer temps, però ha donat dues assistències i ha anotat l'últim. Els blaugrana continuen amb un ple de victòries i ha abusat d'un Llevant que s'enfonsa encara més a la cua de la classificació sense haver anotat encara cap gol en aquesta Lliga. El Barça, en canvi, encara no n'ha encaixat cap.

Al Ciutat de València, Messi ha estat l'únic jugador que ha sortit d'inici en tots els partits oficials i Neymar ha aparegut a l'onze per primer cop. Iniesta ha protagonitzat la primera arribada de perill, amb una passada que ha acabat amb Mathieu intentant aprofitar el refús. Precisament, el mateix defensa blaugrana també ha estat desafortunat en perdre una pilota al mig del camp i deixar al Llevant arribar amb perill. Al minut 13, Rakitic ha salvat el gol del conjunt valencià. Morales s'ha apropat sol a l'àrea després que Mathieu no pogués evitar-ho i Casadesús, davant Bravo, s'ha trobat amb un Rakitic avançat que ha evitat un mal major.  Minuts més tard, una jugada col·lectiva entre Pedro, Messi i Iniesta, l'ha finalitzat Neymar amb un xut refusat per Jesús. El Llevant ho ha intentat amb sortides i transicions ràpides. En una d'aquestes, Toño ha enviat una centrada a Barral que ha estat a punt d'avançar el conjunt de Mendilíbar. El Barça no ha tingut sort amb la punteria fins que, al 34, una passada mil·limètrica de Messi al brasiler ha estat definida a la perfecció. A menys de cinc minuts per al descans, Vyntra ha comès un penal a Messi i aquest l'ha enviat fora en el moment de transformar-lo. Al mateix minut 45, Rakitic, amb un míssil, ha anotat el segon gol blaugrana.

La pluja ha anat agafant presència al Ciutat de València. En els primers minuts, Neymar ha acabat al terra queixant-se del turmell. Pensant que podia patir una lesió greu, el doctor Pruna ha demanat el canvi i el brasiler s'ha molestat perquè volia tornar a entrar. Sandro que havia agafat el relleu de Neymar ha marcat el tercer gràcies a un regal de Messi. El quart ha arribat amb una jugada col·lectiva al primer toc entre Jordi Alba i Sandro que Pedro ha finaltizat. La maneta l'ha segellat Messi amb una jugada individual que ha finalitzat davant d'un porter que, mal col·locat, ha vist com entrava la pilota al fons de la porteria per damunt seu.