Pedro Martínez dóna instruccions als jugadors de La Bruixa d'Or. (Foto: twitter)
Bàsquet

Primer triomf en pretemporada de La Bruixa d'Or després de derrotar el FIATC Joventut per 94 a 80

La Bruixa d'Or ha sumat el seu primer triomf en aquesta pretemporada després de derrotar el FIATC Joventut per 94 a 80. Els manresans han sortit més encertats que els verd-i-negres, que han remuntat en el tercer quart. Dos triples seguits de Ben Dewar per començar l'últim període i l'encert de Samuels i del base Carles Bivià han donat la victòria als manresans.

La Bruixa d'Or ha sumat el seu primer triomf en aquesta pretemporada després de derrotar el FIATC Joventut per 94 a 80. Fins ara havia caigut davant el MoraBanc Andorra i el CAI de Saragossa. Els badalonins, per la seva banda, a més d'aquest partit van perdre un altre davant el F. C. Barcelona, mentre que s'han imposat al Laboral Kutxa i el MoraBanc Andorra.

Els manresans han sortit més encertats que els verd-i-negres. El marcador ha arribat a reflectir un resultat de 2 a 14 amb una penetració de Grigonis. La Penya ha reaccionat per posar-se a només 2 punts en una jugada de Kirksay, però el domini d'Ogilvy i Jamar Samuels sota les cistelles ha permès a La Bruixa d'Or manar d'11 al descans (38-49).

El FIATC Joventut ha protagonitzat una bona remuntada en el tercer quart per tancar el període només 3 punts a sota, 63 a 66, amb triples de Llovet i Sans. Dos triples seguits de Ben Dewar per començar l'últim quart i l'encert de Samuels i del base Carles Bivià han permès als manresans recuperar l'avantatge.