Barça

Luis Enrique no dóna importància a l'empipament de Neymar per la seva substitució

Neymar no s'ha mostrat gaire content amb la seva substitució en el minut 50 del partit al camp del Llevant, després d'una acció en què se li ha doblegat el turmell. Luis Enrique no li ha donat importància i ha negat que hi hagi cap problema amb el brasiler.

Actualitzat

Neymar ha donat l'ensurt del partit al començament de la segona meitat quan un jugador rival li ha caigut a sobre. El brasiler ha quedat estès al terra amb signes de dolor evidents. En l'acció se li havia doblegat el turmell esquerre. La banqueta blaugrana ha reaccionat ràpidament i ha demanat la seva substitució per Sandro mentre el doctor Ricard Pruna s'acostava per fer un primer diagnòstic.

Amb el canvi ja demanat, Neymar s'ha recuperat. El davanter volia tornar a entrar al terreny de joc per intentar continuar en el partit. Però la decisió de canviar-lo era ferma i el jugador ha hagut de cedir el seu lloc sobre la gespa a Sandro, que ha acabat marcant un gol. Neymar, no gaire content amb la situació, ha marxat a la banqueta després d'una conversa amb el doctor Pruna.

En la roda de premsa, Luis Enrique ha negat que hi hagi cap problema amb el jugador. Per l'entrenador del F. C. Barcelona, "no ha passat res que no passi normalment quan un jugador es doblega el turmell i s'espanta. Ha demanat el canvi i després ha volgut tornar a provar-ho, però la seva substitució ja estava decidida en el descans per compensar els minuts de joc". El tècnic també ha confirmat que Neymar té un lleu esquinç amb un grau per determinar. En funció del grau, es podria perdre el partit d'aquest dimecres contra el Màlaga.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut