Unai Emery dóna instruccions a Deulofeu durant el partit de la Lliga Europa del passat dijous. (Foto: EFE)
Unai Emery dóna instruccions a Deulofeu durant el partit de la Lliga Europa del passat dijous. (Foto: EFE)
Futbol

Unai Emery, sobre la nova suplència de Deulofeu: "Independentment del contracte, poso els onze millors"

L'entrenador del Sevilla, Unai Emery, ha assegurat que el contracte de cessió de Gerard Deulofeu, que va tornar a ser suplent en l'últim partit de Lliga, no l'influirà a l'hora de prendre decisions i confeccionar l'alineació que ell consideri oportuna. "Independentment del contracte, poso els onze millors", va afirmar Emery després del triomf del seu equip a Còrdova

Actualitzat

L'entrenador del Sevilla, Unai Emery, ha assegurat que el contracte de cessió de Gerard Deulofeu, que va tornar a ser suplent en l'últim partit de Lliga, no l'influirà a l'hora de prendre decisions i confeccionar l'alineació que ell consideri oportuna.

"Independentment del contracte, poso els onze millors. Que ara estigui jugant una mica menys no vol dir que el pròxim mes ho jugui tot. El club no m'obliga a res, tots els jugadors són iguals", va afirmar després del triomf del seu equip a Còrdova.

Emery ha assegurat que Deulofeu té un gran potencial i espera que l'extrem de Riudarenes pugui millor el seu rendiment al conjunt andalús tot i haver jugat només 18 minuts en el partit contra l'Espanyol en les primeres quatre jornades de Lliga.

"Ha vingut a fer un procés de millora. Esperem que així sigui perquè és el repte que ens hem plantejat. Volem que millori conceptes grupals i que ampliï el seu joc no només en accions individuals sinó també defensives i en conceptes d'associació ofensiva. Hi ha bona sintonia i ho aconseguirem", ha afegit.

Anar al contingut