Campbell Flakemore ha estat acompanyat al podi per Ryan Mullen i Stefan Kueng. (Foto: EFE)
Campbell Flakemore ha estat acompanyat al podi per Ryan Mullen i Stefan Kueng. (Foto: EFE)
Ciclisme

L'australià Campbell Flakemore es proclama campió del món sub-23 contrarellotge per només 48 centèsimes

L'australià Campbell Flakemore s'ha proclamat campió del món de contrarellotge en categoria sub-23 en els Mundials de ciclisme que s'estan disputant a Ponferrada. Flakemore s'ha penjat la medalla d'or després de completar els 36,15 quilòmetres de recorregut amb un temps de 43 minuts i 49 segons i batre el registre de l'irlandès Ryan Mullen per només 48 centèsimes

Actualitzat

L'australià Campbell Flakemore s'ha proclamat campió del món de contrarellotge en categoria sub-23 en els Mundials de ciclisme que s'estan disputant a Ponferrada. Flakemore s'ha penjat la medalla d'or després de completar els 36,15 quilòmetres de recorregut amb un temps de 43 minuts i 49 segons i batre el registre de l'irlandès Ryan Mullen per només 48 centèsimes.

L'emoció per la victòria s'ha mantingut fins al final i s'ha acabat decidint per un marge molt estret i inusual en aquest tipus de proves contra el rellotge. El suís Stefan Kueng, l'últim ciclista a creuar la línia d'arribada, ha acabat tercer i ha guanyat la medalla de bronze.

Pel que fa als dos representants espanyols, Juan Camacho ha estat divuitè a 1,46 del guanyador i Mario González ha acabat vint-i-unè, a gairebé dos minuts de la medalla d'or.

Anar al contingut