Cesc ha analitzat l'actualitat del Barça en una entrevista a Radio Marca. (Foto: EFE)
Futbol

Cesc Fàbregas admet que pensava que mai no marxaria del Barça quan va tornar el 2011 procedent de l'Arsenal

Cesc Fàbregas ha parlat per primera vegada de la seva marxa del Barça per fitxar pel Chelsea de José Mourinho. En una entrevista al diari britànic "The Sun", Cesc explica quines eren les seves opcions i recorda que mai no s'hauria pensat que hauria de marxar del club blaugrana, quan l'estiu del 2011 va fitxar procedent de l'Arsenal.

Actualitzat

Cesc Fàbregas ha parlat per primera vegada de la seva marxa del Barça per fitxar pel Chelsea de José Mourinho. En una entrevista al diari britànic "The Sun", Cesc explica quines eren les seves opcions i recorda que mai no s'hauria pensat que hauria de marxar del club blaugrana quan l'estiu del 2011 va fitxar procedent de l'Arsenal.

"Quan vaig marxar de l'Arsenal ho vaig fer amb la mentalitat que em quedaria per sempre al Barça i que mai no marxaria, però les coses van canviar i l'estiu passat els vaig trucar i vaig dir que volia marxar", ha admès.

"Al futbol les coses canvien. Vaig marxar de l'Arsenal per una raó i no hi he tornat per una altra. Vaig marxar perquè sempre havia estat el meu somni jugar pel club de casa meva, el Barça. Espero que la gent ho entengués", hi ha afegit.

El jugador d'Arenys també ha explicat els motius que el van decidir a tornar al futbol anglès i per què es va decantar pel Chelsea de José Mourinho. "L'Arsenal tenia la primera opció. Podrien haver dit 'sí', però van decidir no fer-ho. Em van dir que ja tenien Özil i que no em necessitaven."

Anar al contingut