Espanyol

Els jugadors de l'Espanyol reben el suport de la Penya Juvenil durant l'última sessió preparatòria a la Ciutat Esportiva

L'Espanyol ha tornat a la feina aquest dilluns a la tarda per preparar el pròxim partit de lliga, contra el Getafe. Tot i el mal inici de lliga, els integrants de la Penya Juvenil han anat a l'entrenament, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, amb una pancarta de suport a la plantilla i el tècnic

Actualitzat

L'Espanyol ha tornat a la feina aquest dilluns a la tarda per preparar el pròxim partit de lliga, contra el Getafe. Serà un altre examen important per a l'equip de Sergio González, que encara busca la primera victòria de la temporada després de sumar dos punts en les primeres quatre jornades de lliga.

Els blanc-i-blaus, però, podran comptar amb els ànims d'una part de l'afició tot i el mal inici de temporada. Uns dels més fidels són els integrants de la Penya Juvenil de l'Espanyol, que han anat a la sessió preparatòria, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, amb una pancarta de suport a la plantilla i el tècnic.

Paco Montañés, dubte contra el Getafe

Paco Montañés no s'ha exercitat amb la resta de companys a causa d'una distensió a la musculatura isquiotibial de la cama dreta que es va fer contra el Màlaga, i és dubte per al partit d'aquest dijous contra el Getafe en el Power8 Stadium. El futbolista ha treballat únicament amb els fisioterapeutes i ha evitat qualsevol mena d'exercicis sobre la gespa de Sant Adrià. Els metges estan pendents de la seva evolució durant els pròxims dos dies per determinar si està en condicions d'entrar en la convocatòria de l'entrenador Sergio González.

D'una altra banda, el davanter uruguaià Christian Stuani, amb una contusió al quàdriceps de la cama dreta, ha realitzat una part del treball amb el grup i una altra amb els fisioterapeutes, encara que no sembla un problema rellevant i tot apunta que estarà disponible davant el Getafe.

Finalment, el migcampista José Alberto Cañas no s'ha exercitat a causa d'una qüestió familiar. El retorn del futbolista andalús als entrenaments està previst per dimecres, segons ha informat el club blanc-i-blau.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut