Gerardo Martino ha convocat Messi i Mascherano. (Foto: Reuters)
Gerardo Martino ha convocat Messi i Mascherano. (Foto: Reuters)
Futbol

Martino convoca Messi i Mascherano per als dos amistosos que l'Argentina disputarà a la Xina i Hong Kong

Gerardo Martino, el nou seleccionador argentí, ha convocat els blaugrana Leo Messi i Javier Mascherano per a dos partits amistosos al mes d'octubre, que l'Argentina jugarà a la Xina. El primer serà l'11 d'octubre contra el Brasil a Pequín i el segon contra Hong Kong, tres dies més tard, el 14 d'octubre

Actualitzat

Gerardo Martino, el nou seleccionador argentí, ha convocat els blaugrana Leo Messi i Javier Mascherano per a dos partits amistosos al mes d'octubre que l'Argentina jugarà a la Xina. El primer serà l'11 d'octubre contra el Brasil a Pequín i el segon contra Hong Kong, tres dies més tard, el 14 d'octubre.

L'absència de Messi en el primer partit de l'era Martino contra Alemanya el 3 de setembre va despertar els rumors sobre una possible renúncia de l'astre blaugrana a disputar els amistosos amb la seva selecció. Tot i això, Martino els ha desmentit amb la inclusió de Messi en una primera llista de 19 jugadors, que aquest dilluns ha anunciat l'Associació del Futbol Argentí (AFA), en la qual segueix sense figurar el davanter de la Juventus Carlos Tévez, autor de tres gols (dos en Lliga de Campions i un altre a la lliga italiana) aquesta setmana.

Aquests partits no afectaran la participació dels dos jugadors del Barça a la Lliga ja que aquell cap de setmana la competició s'atura pels compromisos internacionals. De tota manera, caldrà veure com tornen d'aquest llarg desplaçament i de dos partits tan seguits.    

Anar al contingut