La tendra abraçada entre Florenzi i la seva àvia. (Foto: Reuters)
Futbol

El jugador de la Roma Alessandro Florenzi, sancionat per celebrar un gol amb la seva àvia

En una imatge més pròpia del futbol formatiu que del futbol d'elit, el jugador de la Roma Alessandro Florenzi va córrer a abraçar-se amb la seva àvia després de marcar un gol en el partit contra el Càller (2-1). Li va faltar temps per saltar la tanca i pujar les escales fins a la llotja, en el gest més comentat de la jornada a la Sèrie A italiana.

Actualitzat

En una imatge més pròpia del futbol formatiu que del futbol d'elit, el jugador de la Roma Alessandro Florenzi va córrer a abraçar-se amb la seva àvia després de marcar un gol en el partit contra el Càller (2-1). Li va faltar temps per saltar la tanca i pujar les escales fins a la llotja.

 

"Era la primera vegada que em venia a veure jugar i em va demanar que la saludés. Fa poc es va trobar malament. Per sort li vaig poder dedicar un gol". L'àvia del jugador, la "nonna" Aurora, de 82 anys, no se'n sabia avenir després del gest del seu nét. "Ha sigut tan maco que encara estic emocionada", va dir al cap d'una estona. Florenzi va ser amonestat per la seva acció i el seu club li farà pagar una multa simbòlica que anirà a parar a alguna obra solidària, però tothom a Itàlia ha destacat el gest de la jove promesa romanista. Especialment en un món on hi ha tants jugadors que, com se sol dir vulgarment, no tenen àvia.  

 

Anar al contingut