Les integrants de la selecció espanyola, vigents campiones d'Europa, atenen les explicacions d'Alberto Mazón. (Foto: FEP)
Hoquei patins

Majoria catalana a la llista de convocades per al Mundial d'hoquei patins

Una majoria de jugadores catalanes figuren en la llista la selecció espanyola per al Mundial femení d'hoquei patins, que es disputarà a partir del 26 d'octubre a la localitat francesa de Coutras. Les 10 jugadores convocades es concentraran a partir del dilluns al CAR per preparar el Mundial, al qual assistiran com a campiones d'Europa.

Actualitzat

Una majoria de jugadores catalanes figuren en la llista la selecció espanyola per al Mundial femení d'hoquei patins, que es disputarà a partir del 26 d'octubre a la localitat francesa de Coutras. Les 10 jugadores convocades es concentraran a partir del dilluns al CAR per preparar el Mundial, al qual assistiran com a campiones d'Europa.

De fet, la llista d'Alberto Mazón està integrada en gran part per campiones continentals. Les novetats són la portera Teresa Bernadas, que aquest any canvia l'Alcorcón pel Coutras francés, i Berta Busquets.

La llista completa de convocades la formen:

Porteres: Caterina Ortega (CP Vilanova); Teresa Bernadas (Coutras)

Jugadores de camp: Berta Busquets (HC Palau Plegamans); Berta Tarrida (CP Voltregà); Anna Casarramona (CP Manlleu); Sara González (CP Gijón Solimar); María Díez (CP Gijón Solimar);  Laura Puigdueta (HC Palau Plegamans); Nara López (CP Manlleu); Natasha Lee (CP Voltregà).

Anar al contingut