Pau Gasol, envoltat de mitjans de comunicació. (Foto d'arxiu)
Bàsquet

Pau Gasol: "Només vaig dir que la gent té dret a expressar-se"

Pau Gasol ha tornat a parlar de la consulta a l'entrevista del programa "El larguero" a la Cadena SER. El jugador ha volgut defensar la consulta tot i posicionar-se com a apolític, en afirmar que "només vaig dir que la gent té dret a expressar-se, a manifestar-se de forma pacífica i a decidir".

Actualitzat

Pau Gasol ha tornat a parlar de la consulta a l'entrevista del programa "El larguero" a la Cadena SER. Després de manifestar en un acte de la setmana passada la seva posició sobre el tema, el de Sant Boi, preguntat sobre el tema, ha volgut deixar clara de nou la seva postura: "No em posiciono a favor ni en contra de res perquè tinc un punt de vista apolític.. El jugador, però, ha volgut deixar ben clar que "només vaig dir que la gent té dret a expressar-se, a manifestar-se de forma pacífica i a decidir".

El jugador no ha volgut entrar en més explicacions i ha advertit que les declaracions dels esportistes sovint són mal interpretades i manipulades. "Tots tenim la llibertat de dir el que pensem, però els esportistes hem d'anar amb compte amb certs temes perquè tenen repercussió i poden ser utilitzats i manipulats", ha afegit.

Durant l'entrevista, el català també ha cantat un tema del grup Jarabe de Palo amb el seu cantant, Pau Donés.

Anar al contingut